SMS Roulette

För några år sedan introducerades något som kallas för SMS-Roulette eller SMS Roulette. Det är en slags humoristisk variant på det ökända ”spelet” Rysk Roulette som spelas med livet som insats. SMS Roulette är inte lika livsfarligt, men det kan ge upphov till en hel del pinsamma ögonblick – och det är också det som är spelets tjusning.

SMS Roulette går ut på att alla de som deltar i spelet tvingas skicka pinsamma, snuskiga, knäppa eller rent av otrevliga SMS-meddelanden till intet ont anande personer i deras telefonbok. Ju knäppare och galnare SMS man skriver, desto roligare tenderar det att bli. SMS Roulette har visat sig bli ett roligt spel som man kan spela på förfester, efterfester och liknande tillställningar. Ångesten är total när man dagen efter bläddrar i sin telefonbok och upptäcker vad man har skickat iväg för SMS till sin mamma, faster, mormor, tjejen man är intresserad av, exet eller barnens fröken i skolan.

Det finns flera olika varianter av SMS Roulette och varje kompisgäng kan förstås också skapa sina egna regler. De flesta varianter av SMS-Roulette brukar dock följa nedanstående regler, med mer eller mindre variationer.

1. Alla som deltar i spelet skriver ner några roliga, knäppa, snuskiga, pinsamma, skrämmande, konstiga eller otrevliga meddelanden på papperslappar som sedan blandas och läggs i en skål.

2. Den person som börjar spelomgången tar en av lapparna, läser den högt inför alla och knappar sedan in texten från lappen som ett SMS i sin mobiltelefon.

3. Därefter blundar han eller hon och bläddrar igenom sin telefonbok varpå han eller hon väljer en slumpmässig kontakt som meddelandet skickas till.

4. Självklart kan man välja att inte skicka iväg SMS:et till den person som kom fram i telefonboken, men då åker man ut ur spelet under den spelomgången och turen går vidare till nästa spelare.

5. Den spelare som finns kvar längst i spelet utan att banga vinner.

Några varianter på SMS man kan skicka är:
– Jag fick precis veta att jag har klamydia. Det är bäst att du också kollar upp dig.
– Vi är ett gäng som skulle behöva sova hos dig i natt. Vi är där om fem minuter.
– Jag tänker på dig. Tänker du på mig?
– Vill du ha sex med mig? Jag vill ha sex med dig.

På nätet kan man också hitta massor av exempel på SMS som man kan använda sig av i SMS Roulette.

Ett av Sveriges mest populära spel är Lotto. En av anledningarna till detta är självklart de höga vinsterna – för mer information om spelet kan du besöka Lottobricka.se!